El Casal Popular la Guitza organitza un cicle de cinema a la fresca


  • Comparteix:

'Bowling for Columbine' i 'Ciudad de Dios' són algunes de les pel·lícules que es podran veure, a partir de dissabte, al cicle de cinema a la fresca que ha muntat La Guitza. El cartell inclou un únic llargmetratge català, 'Els sense nom', tot i que l'objectiu de l'entitat és aconseguir la versió catalana de tots els títols.

El cicle de cinema, que és gratuït, comença aquest dissabte amb l'exitòs documental, guanyador d'un Oscar, 'Bowling for Columbine'. La pel·lícula, que fa un acurat retrat de la societat americana i la seva relació amb les armes, donarà el tret de sortida a aquest cicle. El portaveu de La Guitza, Guim Pros, explica quin és l'objectiu d'aquesta iniciativa cinèfila:

Guim Pros

Hem triat pel·lícules que siguin crítiques amb diferents parts del món


Les cites seran cada dissabte fins el 12 de juliol. Fins aquest dia, els santcugatencs podran veure 'L'odi', 'Els sense nom' i 'Ciudad de Dios'. De moment, l'únic llargmetratge en català és el protagonitzat per la santcugatenca Emma Vilarasau, tot i que la voluntat de La Guitza és que tot el cicle és pugui veure en català:

Guim Pros

La nostra intenció és poder passar totes les pel·lícules en català


Les projeccions, que començaran a les 10 de la nit, es faran a la confluència dels carrers Aymerich i Santa Joaquima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.