Els responsables del Paga-li Joan esperen que enguany participin més de cinquanta parelles


  • Comparteix:

Els responsable del Paga-li Joan esperen que en aquesta Festa Major el nombre de parelles superi les cinquanta de l'any passat. De moment, ja són catorze les parelles que s'han apuntat a la Casa de Cultura per poder practicar aquest ball tradicional. Els assajos, que duraran fins el dia 27, es fan als Jardins del Monestir.

El ball de la Festa de Sant Pere ha començat a fer les primeres passes just al costat de la Creu de Terme. En aquest emplaçament, menuts i grans estan aprenent o perfeccionant el ball del Paga-li Joan que ha d'estar a punt pel 29 de juny.

Asensi Jiménez, organitzador del Paga-li Joan, ha avançat que, enguany, el nombre de participants al ball superarà les 50 parelles:

Asensi Jiménez

Tenim un record de 67 parelles


Jiménez també ha animat als ciutadans a perdre la por i apuntar-se al ball del Paga-li Joan. Jiménez ha afegit que només han de complir un requisit:

Asensi Jiménez

Per participar nomès cal tenir ganes de voler-ho ballar


Els assajos del Paga-li Joan es fan dilluns, dimecres i divendres als Jardins del Monestir. El grup de canalla fa les classes de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, mentre que els adults les realitzen de 9 a 2/4 d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.