Els més petits aprenen música i nutrició a través de cançons a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Els més menuts s'han endinsat en el món de la nutrició i de la música a través d'un espectacle didàctic amb les cançons com a protagonistes. Conèixer els aliments i la seva provinença, així com aprendre el nom dels instruments i les famílies a les quals pertanyen ha estat l'objectiu del taller de Minimúsica 'Els aliments', que aquest diumenge ha acollit la Casa de Cultura. La proposta, que ha omplert l'aforament de la sala amb més de 150 participants, forma part de la nova programació de l'equipament municipal per consolidar-se com un espai escènic de referència per a grans i petits.

Minimúsica, que ha arribat per primer cop a Sant Cugat, vol familiaritzar els més petits amb la música moderna a través d'un espectacle infantil alternatiu, que vol deixar que els nens i nenes experimentin amb els instruments ballant i aixecant-se quan vulguin. A través de jocs didàctics, 'Els aliments' ha repassat diferents aspectes de la nutrició com els àpats del dia, els aliments més sans i aquells que pertanyen a altres cultures.

L'encarregada del taller, Núria Muntaner, explica la fórmula que utilitza la companyia Minimúsica per ser tan atractiva als ulls dels infants.

Núria Muntaner

La línia de coneixements musicals s'uneix a l'eix transversal de l'alimentació. Intentem transmetre uns valors a través de les cançons.



Quatre grups musicals de diferents estils han apropat les fruites, les llaminadures i els aliments que provenen del mar als més de 150 assistents. Les cançons versionades han donat consells sobre una alimentació sana als més petits. Alguns dels participants han sortit entusiasmats de l'espectacle i han explicat a Cugat.cat el que més els ha agradat i el que han après.

Participants

S'ha de menjar bé, no pots menjar massa llaminadures. / M'ha agradat quan tots els nens han tocat intruments. / És important fer tots els àpats.




L'acte s'ha emmarcat dins les activitats socials que la Casa de Cultura ha organitzat aquest cap de setmana per engegar la seva reactivació com a espai cultural de referència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.