Les centres educatius de primària tanquen el cicle 'Dansa a l'escola'


  • Comparteix:

Els alumnes de primària de les escoles públiques es reuneixen aquests dies al Pins del Vallès per celebrar la cloenda del programa 'Dansa a l'escola'. Aquesta iniciativa, emmarcada dins el Pla de Dinamització Educativa, vol treballar el llenguatge corporal dels nens a través de la dansa popular.

Avui, demà i dimarts els alumnes de primer a sisè de primària es troben a l'escola Pins per ballar junts les danses que han après al llarg del curs. Aquesta iniciativa forma part del Pla de Dinamització Educativa de l'Ajuntament, i ha comptat amb la col·laboració de l'Esbart, que ha coordinat els professors que han impartit les classes.

Cesc Franquesa és el director d'Andansa, l'escola de dansa de l'Esbart, i ens ha explicat com posant a la pràctica aquestes danses:

Cesc Franquesa

Es tracta de que al voltant de qualsevol llenguatge hi ha una didàctica


Franquesa també ha comentat quina és la reacció dels més menuts quan comencen a ballar:

Cesc Franquesa

Quan el que aprenen ho mostren davant del públic és quan pren sentit el treball fet


A banda de treballar el llenguatge corporal dels estudiants mitjançant la dansa tradicional, el programa 'Dansa a l'escola' proposa mètodes de ball lligats a diversos aspectes de l'aprenentage escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.