L'Ajuntament acollirà al setembre l'exposició de les millors imatges del 6è Concurs Fotogràfic del Vallès Natural


  • Comparteix:

'Surt el sol a Sant Llorenç', de Manuel Soria, millor fotografia del VI concurs fotogràfic del Vallès Natural

'Surt el sol a Sant Llorenç', de Manuel Soria, millor fotografia del VI concurs fotogràfic del Vallès Natural

L'exposició de fotografies del 6è Concurs fotogràfic del Vallès Natural, organitzat pel Consell Comarcal, es podrà veure a la ciutat la segona quinzena de setembre a l'Ajuntament. La mostra donarà a conèixer bona part de la flora, la fauna i el patrimoni de la comarca de la mà dels seus habitants. Les fotografies arribaran a Sant Cugat, després de recórrer diversos municipis del territori, com Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda.

Els paisatges característics de les diverses localitats que conformen el Vallès Occidental centren les fotografies del VI Concurs Fotogràfic del Vallès Natural. El patrimoni arquitectònic, artístic i natural dels municipis protagonitzen les captures, com és el cas dels Bastoners de Sant Cugat, el Mirador d'Ullastrell i el Monestir de la Mola a Matadepera, entre d'altres.

El concurs, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha reconegut la imatge 'Surt el sol a Sant Llorenç', com la millor fotografia del certamen. La captura ha estat realitzada pel veí de Sant Llorenç Savall, Manuel Soria . L'organització ha rebut enguany un total de 190 fotografies, que s'han dividit en les categories de paisatge, flora i fauna, i patrimoni arquitectònic i cultural. Una selecció de les millors imatges presentades al certamen visitaran fins el mes de desembre 17 municipis de la comarca, entre ells la nostra ciutat. L'Ajuntament serà l'escenari de l'exposició del 15 al 30 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.