El darrer film de Polanski i animació en 3D, a la cartellera local aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Imatge del darrer film de Roman Polanski, 'El escritor' / Font: Thefilmsatge.com

Imatge del darrer film de Roman Polanski, 'El escritor' / Font: Thefilmsatge.com

El 'thriller' polític 'El escritor', del director Roman Polanski i guanyadora d'un Lleó de Plata a la millor direcció al Festival de Berlín, arriba als cinemes santcugatencs de la mà d'Ewan McGregor i Pierce Brosnan. Una nova proposta d'animació dels creadors d''Shrek' i 'Madagascar' omplirà les sales 3D de la ciutat aquest cap de setmana, amb la pel·lícula 'Cómo entrenar a tu dragón'. Els cinemes Yelmo Cineplex també ofereixen el drama romàntic 'Querido John' i emetran el partit entre el Mallorca i el Barça dissabte a les vuit del vespre.

Els problemes personals que li comportarà a un escriptor, encarnat per Ewan McGregor, completar la biografia d'un exprimer ministre britànic, al qual dona vida Pierce Brosnan, és el motor del 'thriller' 'El escritor'. Aquest és el darrer llargmetratge del director Roman Polanski, que li valgut el Lleó de Plata a la millor direcció a la Berlinale d'enguany. Polanski ja va ser guardonat amb un Oscar per la pel·lícula 'El Pianista'.

El film d'animació de la factoria Dreamworks 'Cómo entrenar a tu dragón' agafa el relleu d''Avatar' a les sales 3D de la ciutat. Els creadors d''Shrek' i 'Madagascar' porten a la gran pantalla la novel·la de l'autora britànica Cressida Cowell. 'Cómo entrenar a tu dragón' narra la història d'un viking adolescent, Hipo, i el contacte amb els eterns rivals de la seva tribu, els dracs.

Els cinemes Yelmo Cineplex també acullen la projecció del film 'Querido John', basat en la novel·la de Nicholas Sparks, autor de 'best-sellers' com 'Missatge en una ampolla' i 'El quadern de Noa'. La pel·lícula narra la història d'amor i desamor entre un soldat americà i una jove universitària emmarcada en l'estat americà conservador de Carolina del Nord.

Aquesta instal·lació també oferirà el partit que enfronta el Barça i el Mallorca a la lliga BBVA dissabte a partir de les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.