La presentació de la novel·la 'Se sabrà tot' de Xavier Bosch aplega una cinquantena de persones al Claustre


Temes relacionats

Xavier Bosch: 'Hem de qüestionar les respostes que no va donar Montilla, no les preguntes de Terribas' (19/mar/10)

Xavier Bosch: 'Els interessos empastifen tot el periodisme' (18/mar/10)

Xavier Bosch: 'Tenim una veritat emmanillada' (15/des/09)


  • Comparteix:

El periodista santcugatenc Xavier Bosch ha presentat el seu llibre 'Se sabrà tot' aquest dijous al vespre al Museu. La novel·la reflexiona de manera crítica sobre el món del periodisme a través de la vida del director d'un diari. La presentació, organitzada per Òmnium Cultural, ha comptat amb la participació del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i del periodista Ignasi Aragay. Una cinquantena de persones han presenciat la cita.

El periodisme, la corrupció, la degradació moral del poder i el terrorisme. Aquests són els ingredients de la novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi 2009 'Se sabrà tot' del periodista santcugatenc Xavier Bosch. El presentador del programa 'Àgora' de TV3 ha portat la seva obra fins al Claustre del Monestir, fet que ha considerat 'un privilegi'. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Bosch

Ser al Claustre és una emoció doble perquè fa nou anys que visc aquí i des de petit tinc devoció pels claustres. Aquest és un dels llocs més bonics de la ciutat i de Catalunya.




El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha estat l'encarregat de presentar el periodista. Per a Escura, poder presentar la novel·la de Bosch a la ciutat és un honor.

Xavier Escura

Per a Sant Cugat és un privilegi tenir Xavier Bosch per parlar del llibre que ha guanyat el Premi Sant Jordi 2009.



A la presentació, organitzada per Òmnium Cultural, també hi ha participat el periodista Ignasi Aragay. Fins a la Sala de Conferències del Museu, on ha tingut lloc la cita, s'han acostat més d'una cinquantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.