Gelabert atrapa i sacseja la mirada dels espectadors amb 'Sense fi' i 'Conquassabit'


  • Comparteix:

Companyia Gelabert Azzopardi

Companyia Gelabert Azzopardi

La producció 'Sense fi' 'Conquassabit' ha aconseguit captar la mirada de l'espectador amb l'exploració de dues coreografies ben diferents que han brillat per la bellesa visual i per la tècnica. La primera ha preparat el terreny pel viatge que proposa Cesc Gelabert gràcies a un món regit per les ombres. La segona irromp en l'acceleració de la societat actual amb música de Haendel. Aquesta simbiosi ha trasbalsat el públic del Teatre-Auditori aquest divendres i s'ha emportat forts aplaudiments. Mira aquest reportatge a Cugat tv

'Sense fi' i 'Conquassabit' han despertat el favor del públic del Teatre-Auditori gràcies a la combinació de les dues peces que han jugat amb la poètica visual, la tècnica i la música. Pascal Comelade ha estat l'encarregat de composar la partitura de la primera part de l'espectacle, 'Sense fi', un viatge que ha convidat l'espectador a endinsar-se a un món figuratiu habitat per ombres que han anat superposant-se al llarg de la peça. A la segona part, 'Conquassabit', Gelabert ha explorat l'acceleració de la societat actual gràcies a la música de Handel i al joc rítmic dels moviments.

Els espectadors han coincidit en destacar la bellesa del muntatge, així com la potència de la segona peça.


Espectadors

La tècnica ha estat fantàstica. / La segona part ha estat molt vibrant. / L'harmonia de les peces fa que sigui un espectacle fabulós.


De la mateixa manera que un mestre, l'experiència filtrada a través del cos d'un dels referents de la dansa contemporània a Catalunya i Europa ha servit per subratllar la simbiosi creada entre els joves ballarins i el creador de l'obra.


El coreògraf ha explicat a Cugat.cat que aquesta experiència li ha permès entrar en el món del ballarí com a individu i com a conjunt d'un grup.

Cesc Gelabert

Coreogràficament aquest projecte m'ha permès endinsar-me en allò que és fixe i variable, en el món individual i en el conjunt de cada ballarí.



La companyia Gelabert Azzopardi viatjarà al maig a Vic i Tarragona amb aquest muntatge que ha baixat el teló a Sant Cugat amb un calorós aplaudiment.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.