La Galeria Pou d'Art celebra el seu cinquè aniversari

Cultura

Publicat el 12/jun/03 per Esteve

La Galeria Pou d'Art comença aquest avui les activitats commemoratives del seu cinquè aniversari amb diferents tallers per nens i adults. Més de 1.500 alumnes han passat, al llarg d'aquests 5 anys, pels diferents cursos que pretenen desenvolupar la creativitat dels infants.

Pou d'Art ha organitzat cada any una mostra dels treballs que s'han fet durant el curs coincidint amb l'aniversari de la galeria. Enguany, però, les activitats s'allargaran durant 3 dies i inclouran exposicions i activitats dirigides per dos artistes de la ciutat, Tatiana Blanqué i Adolf. La directora de Pou d'Art, Maria Fabre, fa un balanç molt positiu del camí fet fins ara, que ha servit perquè molts infants puguin experimentar la seva creativitat i descobrir els valors artístics:

Maria Fabre

Amb els tallers hem disfrutat moltíssim


Segons Maria Fabre, mentre l'activitat dels cursos i tallers ha funcionat molt bé, les exposicions de la galeria no han acabat d'aixecar el vol. Per això, de cara als pròxims anys, els reptes de Pou d'Art passen per fomentar les mostres, sense oblidar els tallers:

Maria Fabre

A vegades es queda gent fora dels tallers per manca d'espai


Les activitats de celebració començaran dijous, a les 6 de la tarda, i continuaran divendres a partir de dos quarts de sis, i el matí de dissabte.