Ja estan obertes les inscripcions per als tallers d'estiu de Pou d'Art


  • Comparteix:

Els tallers d'estiu s'adrecen a nens i nenes d'entre quatre i 12 anys

Els tallers d'estiu s'adrecen a nens i nenes d'entre quatre i 12 anys

La galeria Pou d'Art convida els nens i nenes a desenvolupar la seva creativitat i a fer créixer les seves habilitats artístiques amb diversos tallers d'estiu. L'expressió plàstica, el dibuix i l'animació són algunes de les propostes que la galeria ofereix als infants durant les vacances escolars. Els tallers, que s'adrecen a nens i nenes d'entre quatre i 12 anys, començaran el 28 de juny en un primer torn i duraran fins el 3 de setembre, quan s'acabarà el setè torn. Les inscripcions als tallers ja estan obertes i es poden fer a la galeria, per telèfon i per internet.

Pou d'Art acosta les tècniques d'il·lustració i pintura als més petits. Per als infants d'entre quatre i 12 anys, la galeria proposa dos tallers, un d'expressió plàstica i un que analitza la plàstica dels artistes. Els nens i nenes de més de 10 anys poden accedir a activitats de dibuix de còmic, animació i pintura. A més, la galeria també farà un taller obert on els assistents podran fer diverses activitats i tècniques com el collage, l'aquarel·la i el modelatge, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.