Els grups Sanjosex i Saltors, propostes de la nova programació musical de la Casa de Cultura


Temes relacionats

Arrenca amb força la conversió de la Casa de Cultura en un espai amb programació pròpia (22/mar/10)


  • Comparteix:

Portada del nou disc del grup Saltors

Portada del nou disc del grup Saltors

Els grups Sanjosex i Saltors actuaran a la Casa de Cultura a l'abril i al maig respectivament, segons els espais virtuals de les dues formacions. Carles San José, Pep Mula i Miquel Sospedra pujaran a dalt de l'escenari de l'equipament municipal amb el conjunt Sanjosex el 16 d'abril. Els germans Jaume i Oriol Saltor, components també del grup La Porta dels Somnis, faran la presentació oficial del seu nou disc, 'Instrumental', el 7 de maig a les mateixes instal·lacions.

Sanjosex ha publicat al seu web l'actuació que té prevista a la Casa de Cultura, concretament a les vuit del vespre el 16 d'abril. La cita amb els Saltors serà el 7 de maig a dos quarts d'11 de la nit, un concert que servirà perquè els dos germans presentin el seu nou disc, desvinculat del projecte de La Porta dels Somnis.

Oriol Saltor ha confessat que sempre han tingut la voluntat de presentar el nou treball a Sant Cugat, i ha explicat a Cugat.cat els motius que els han portat a decantar-se per la infraestructura municipal.

Oriol Saltor

Ens feia il·lusió que fos a Sant Cugat. A més, la Casa de Cultura és un lloc accessible, que tothom coneix, on podem fer el concert gratuït.



Saltor també ha avançat més detalls sobre l'estil d'aquest disc que ara presenten, sota el nom d''Instrumental'.

Oriol Saltor

Són cançons que teníem fetes, fins i tot de fa 10 anys. Creàvem peces instrumentals per passar-ho bé i ara que ho hem tingut, hem gravat el disc.




Aquestes actuacions s'emmarquen en la nova línia de la Casa de Cultura de convertir-se en un espai escènic de referència per a la ciutadania. L'equipament municipal vol oferir propostes musicals i cinematogràfiques els dissabtes, espectacles infantils els diumenges i el Cicle de Jazz en Viu cada tercer divendres de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.