Els films catalans prenen protagonisme a la 6a temporada del Cicle Cinema d'Autor


Temes relacionats

El Cicle de Cinema d'Autor premiat en la 54a edició dels Premis Sant Jordi de RNE (14/mar/10)


  • Comparteix:

'La teta asustada' es podrà veure el 22 d'abril al cicle Cinema d'Autor

'La teta asustada' es podrà veure el 22 d'abril al cicle Cinema d'Autor

El Cicle de Cinema d'Autor presenta una nova temporada amb un fort protagonisme de pel·lícules catalanes. 'Petit indi', 'Les dues vides d'Andrés Rabadán' i 'Garbo, l'espia' són alguns dels films que es projectaran a partir del dijous de la setmana vinent als cinemes Cinesa. El cicle també compta amb la pel·lícula 'La teta asustada', nominada als Oscar com a millor projecció estrangera, i 'Capitalism: a love story', una obra crítica del director Michael Moore.

La 6a temporada del Cicle de Cinema d'Autor presenta una programació amb una gran varietat d'estils i nacionalitats. El film 'Mal día para pescar', del director Álvaro Brechner, donarà el tret de sortida a la nova temporada amb una història sobre la decadència humana.

Ho explica el programador i director del cicle, Àngel Comas, en declaracions a Cugat.cat.

Àngel Comas

La pel·lícula que inaugura el trimestre descobreix un tipus de cinema que desconeixem. Descobrírem una vida que està molt lluny de nosaltres.









Les pel·lícules franceses també tenen un pes important en la programació del cicle, que projectarà 'Un prophète' i 'L'hérisson', entre altres. 'Looking for Eric' i 'In the Loop' són altres films que es podran veure durant aquesta temporada.

Les pel·lícules es projectaran als cinemes Cinesa els dijous en doble sessió, a dos quarts de set de la tarda i a les deu de la nit. El Cicle Cinema d'Autor, organitzat per Cinesa i l'Ajuntament, ha estat guardonat enguany amb un dels Premis Sant Jordi de Cinema que atorga Ràdio Nacional Espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.