Exposició de fi de curs dels tallers de cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

El Casal de Cultura de Valldoreix ha acollit durant tot el matí de diumenge l’exposició de fi de curs dels tallers de cultura. A través de pintures, joies artesanals, robes estampades o vitralls decoratius els més de 300 alumnes han demostrat les tècniques apreses al llarg del curs. L'exposició també ha servit per presentar algunes de les noves propostes pel proper curs on s'inclouran tallers d'art floral.

Les obres presentades al Casal de Cultura de Valldoreix han estat molt variades i demostren que els alumnes han après tècniques tan diverses com l'estampació o la joieria, o d'altres com la grafologia. La Coordinadora del Casal, Nuria Stenger, explica tot el què es pot trobar en aquesta mostra:

Nuria Stenger



Una part de l'exposició s'ha centrat en els resultats dels alumnes del taller de grafologia, la feina dels quals s'ha centrat en l'anàlisi de la lletra dels companys. La professora d'aquest taller, Matilde Priante, ha mostrat la seva satisfacció amb els resultats:

Matilde Priante



L'exposició ha tingut lloc al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.