'Furia de Titanes' i 'Recuérdame', principals estrenes de cinema aquesta Setmana Santa


  • Comparteix:

'Furia de Titanes' és una de les estrenes de Setmana Santa

'Furia de Titanes' és una de les estrenes de Setmana Santa

La pel·lícula en tres dimensions 'Furia de Titanes', que narra una guerra entre homes i Déus, i el drama romàntic 'Recuérdame' són les estrenes dels cinemes locals aquesta Setmana Santa. A més, les instal·lacions del complex Yelmo ofereixen dissabte a partir de les vuit del vespre el partit de futbol que enfrontarà el Barça amb l'Atlètic de Bilbao.

Un film d'aventures és la proposta del director Louis Leterrier amb 'Furia de Titanes', una pel·lícula basada en una versió dels anys 80 i que explica una lluita entre homes i Déus. Perseo, que ha estat criat com un home però té els poders d'un Déu, lluitarà contra el malvat Déu Hades. La cinta, protagonitzada per Sam Worthington, Liam Neeson i Ralph Fiennes, es pot veure a les sales dels cinemes de Yelmo i Cinesa amb el sistema de projecció tradicional i en versió 3D.

D'altra banda, les sales de Cinesa també projecten la pel·lícula 'Recuérdame', protagonitzada per Robert Pattinson, conegut per la saga 'Crepúsculo', i Emilie de Ravin, de la sèrie 'Lost'. Es tracta d'un drama romàntic que explica la història de Tyler, un noi que creu que ningú entén la situació personal que travessa, fins que coneix Ally. Els dos protagonistes s'enamoraran, però per circumstàncies externes es veuran obligats a separar-se.

Els cinemes Yelmo també oferiran la possibilitat de veure a la gran pantalla el partit de futbol entre el Barça i l'Atlètic de Bilbao. La cita serà dissabte a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.