El Centro Popular Andaluz convida els santcugatencs a la seva revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz convida tots els santcugatencs a participar a la revetlla de Sant Joan que organitza l'entitat, així com a visitar la seva caseta a la Festa Major. Pel que fa a la nit del 23 de juny, el president del col·lectiu, Gabriel Ruiz, ha advertit que la festa no inclourà petards, ni focs d'artifici per motius de seguretat.

Tot i que aquesta setmana, el CPA està ultimant els detalls de la Festa del 26è aniversari, l'entitat no oblida que el dia 23 arriba la revetlla de Sant Joan. Coca i cava estan assegurats en la festa que organitzà el col·lectiu andalús al local que tenen al carrer Camí de la Creu número 5.

Les activitats començaran a la tarda amb un berenar-sopar per a tots els socis, que donarà pas a la revetlla que es celebrarà al pati del local. Està previst que la festa finalitzi a les 4 de la matinada, moment en què es degustaran bunyols amb xocolata. El president del CPA, Gabriel Ruiz, ha deixat clar que a la festa hi haurà diversió, però no petards:

Gabriel Ruíz

Per celebrar la revetlla no utilitzen petards per raons de seguretat


El CPA també està treballant en les seves activitats de Festa Major. Unes activitats que, com sempre, es concentren a la caseta que l'entitat instal·la al passeig Francesc Macià. Gabriel Ruiz ha recordat quines són les prestacions d'aquesta caseta:

Gabriel Ruiz

La caseta té cinc-cents metres quadrats


L'alcalde de Sant Cugat serà l'encarregat d'inaugurar oficialment la caseta del CPA que acollirà, entre d'altres activitats, el vi d'honor i el nomenament de la madrina i dames d'honor de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.