Sam Abrams coordina la publicació d'un llibre sobre Isidor Cònsul

Abrams coordina l'elaboració del llibre

Cultura

Publicat el 13/abr/10 per Jaume Blanche

L'escriptor santcugatenc Sam Abrams coordina l'elaboració d'un llibre sobre la figura de l'editor Isidor Cònsul, que va morir l'agost de l'any passat. Diversos autors i personalitats públiques col·laboren amb l'obra, com Jordi Pujol, Carme Riera, Joan Margarit i el també santcugatenc Víctor Alexandre. Abrams està acabant de recollir les aportacions dels escriptors i col·laboradors i es preveu que el llibre podria veure la llum a l'octubre.

Sam Abrams ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu del llibre és remarcar la figura polifacètica de Cònsul, que segons l'escriptor només era conegut pel seu vessant d'editor de Proa, tot i que també era escriptor de critiques literàries, contes i dietaris.

Abrams ha explicat quina és la intenció del llibre i per què hi col·laboren diverses persones.

Sam Abrams

Cònsul era tan polifacètic que fan falta moltes persones per explicar la seva vida i carrera.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El llibre s'estructura en tres parts. La primera explica la figura de l'editor a partir de les relacions dels autors amb ell, mentre que la segona conté textos creatius dedicats a la seva persona. L'última part inclou estudis sobre la literatura de Cònsul. Una secció de fotos i una bibliografia completaran l'obra.