Teatre Espiral celebra el seu 20è aniversari amb un canvi d'escenari


  • Comparteix:

Fragment de l'obra 'El petit gran príncep'

Fragment de l'obra 'El petit gran príncep'

El grup de Teatre Espiral, que enguany celebra el seu 20è aniversari, ha canviat per un dia el petit escenari del Casal Cultural de Valldoreix pel del Teatre-Auditori amb l'obra 'El petit gran príncep'. El muntatge, que s'ha estrenat aquest dissabte a la tarda a l'equipament municipal, ha captivat grans i petits gràcies al missatge d'aquest conte carregat de filosofia i a les imatges poètiques sorgides arran de la posada en escena. Unes 600 persones han acompanyat la formació teatral en la celebració del seu aniversari. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'adaptació d''El petit gran príncep', l'obra més coneguda d'Antoine Saint-Exúpery, no ha deixat indiferent els espectadors gràcies a un muntatge que ha sabut encisar adults i petits. Pels més menuts, les imatges poètiques i les projeccions audiovisuals han estat els elements més destacats. En canvi, els més grans han quedat fascinats pel missatge d'aquesta història amagada sota l'aparença d'un conte per a nens.

Per primer cop, una companyia local ha pujat sobre l'escenari del Teatre-Auditori dins la programació familiar de l'equipament. La celebració del 20è aniversari del grup Teatre Espiral ha estat la raó que els ha portat a estrenar aquest muntatge a l'equipament municipal.

La directora de la companyia, Trini Escrihuela, ha mostrat la seva satisfacció per trepitjar un escenari que els ha permès ampliar el format dels seus muntatges.

Trini Escrihuela

Portar aquesta obra al Teatre-Auditori és el millor regal que ens podien fer.



L'alcalde, Lluís Recoder, també ha volgut felicitar la formació teatral i ha remarcat la tasca que porten a terme amb obres carregades de missatge com és el cas d''El Petit gran príncep'.

Lluís Recoder

És un grup de molta qualitat. A més sempre porten obres que ens fan pensar.





Unes 600 persones han acompanyat amb forts aplaudiments el grup de Teatre Espiral en un dia tan especial per a ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.