'Un prophèté' es projecta aquest vespre al cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula 'Un prophèté'

Cartell promocional de la pel·lícula 'Un prophèté'

El drama policíac 'Un prophèté' arriba aquest vespre al Cicle de Cinema d'Autor. El director de la pel·lícula, Jaques Audiard, plasma la vida d'un jove magrebí que ingressa a la presó per complir una pena de sis anys. La vida dins el centre no li serà fàcil, però el protagonista aconseguirà, amb el seu caràcter, fer front als membres de la màfia corsa. La cinta es projectarà en doble sessió als cinemes Cinesa a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

El gènere criminal protagonitzarà aquest vespre el cicle de cinema d'autor amb la pel·lícula francesa 'Un prophèté'. El film narra la vida de Malik El Djebena, un noi magrebí de 19 anys que entra a una presó controlada per la màfia corsa. Malik haurà d'assassinar un pres afí al clan musulmà per tal de rebre protecció a canvi. Un cop ha degollat la víctima, el jove es guanya la confiança de César Luciano, l'ancià i influent cap de la màfia corsa.

El programador del cicle, Àngel Comas, ha explicat que 'Un prophèté' no és la típica pel·lícula sobre presons. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Àngel Comas

Fa una visió de les presons franceses amb immigrants que és esgarrifosa. No té res a veure amb el cinema de presons.



'Un prophèté' és un drama policíac de l'any 2009 dirigida pel cineasta francès Jacques Audiard que es va presentar a la 62a edició del Festival de Canes. El film va guanyar el gran premi del jurat i posteriorment nou Césars. Els cinemes Cinesa de la ciutat acolliran la doble sessió de la pel·lícula, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada costa 4 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.