Sanjosex aterra a la Casa de Cultura per presentar el seu últim disc, 'Al marge d'un camí'


  • Comparteix:

Caràtula del darrer disc, 'Al marge d'un camí'

Caràtula del darrer disc, 'Al marge d'un camí'

Sanjosex puja a l'escenari de la Casa de Cultura avui per presentar el seu últim disc, 'Al marge d'un camí'. El líder, veu i guitarra del grup, Carles Sanjosé, presenta un treball on parla d'ell mateix, del que estima i del que no li agrada, amb cançons íntimes i farcides de matisos. La cita tindrà lloc a dos quarts d'onze de la nit.

Sanjosex compta amb tres discos publicats que han fet que el grup es faci un nom dins del panorama musical català, 'Viva!', 'Temps i rellotge' i el que presentarà aquest divendres, 'Al marge d'un camí'.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha elogiat el nivell musical de Sanjosex, alhora que ha explicat que concerts com el d'avui permeten promocionar la cançó del país.

Xavier Escura

Es tracta de la promoció que ja portem temps fent de les noves fornades de músics i Sanjosex està fent una aportació a la cançó.


El guitarrista Carles Sanjosé, fundador del grup, anirà acompanyat de la bateria de Pep Mula i el baix de Miquel Sospedra, que seran els encarregats de fer vibrar el públic amb les seves melodies que expliquen històries quotidianes i fresques. Altres components habituals de la banda, com el guitarrista Xarim Aresté i el teclista Richie Álvarez, no actuaran a Sant Cugat.

Porca Misèria i Ventdelpla, sèries de TV3, han fet servir melodies del grup, que tocarà a la Casa de Cultura a dos quarts d'onze de la nit. L'entrada pel concert costa 5 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.