El Grup Mediterrània repassa els seus 15 anys d'història a 'El color de la dansa'


Temes relacionats

El record a la figura del coreògraf Salvador Mel·lo, nova proposta per celebrar els 15 anys del Grup Mediterrània ( 2/mar/10)


  • Comparteix:

La mostra fotogràfica 'El color de la dansa' repassa la trajectòria del Grup Mediterrània en la celebració del seu 15è aniversari. Amb l'objectiu de transmetre el dinamisme i la força de la dansa tradicional, una comissió de membres de l'entitat ha reunit els records visuals més destacats de la història del grup. La dansa popular, les actuacions al carrer i els espectacles en escenaris són els punts principals de l'exposició, que s'ha inaugurat aquest dijous a la Casa de Cultura.

Fotografies dels moments més especials del grup, vídeos amb les actuacions més destacades i els objectes més preuats de l'entitat configuren la mostra 'El color de la dansa'. El Grup Mediterrània, que es va fundar el 1996 a Sant Cugat, ha actuat al País Basc, a Grècia i a Ciudad Real, entre altres llocs, al llarg d'aquests 15 anys.

Ho ha explicat una de les directores del grup, Marta Canas, en declaracions a Cugat.cat.

Marta Canas

Les actuacions més destacables han estat a Grècia, al País Basc, a Ciudad Real i la que fem per la Festa Major de la ciutat.




El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha descrit així la mostra 'Els colors de la dansa'.

Xavier Escura

Per celebrar dels 15 anys era necessari fer una exposició bonica i amb vídeos interessants. Esperem que aquests 15 anys puguin multiplicar-se.




'Els colors de la dansa' es podrà veure fins el 2 de maig a la Casa de Cultura. El grup també ha organitzat una actuació de roda d'esbarts infantils el juny i un intercanvi amb un grup de Mallorca el setembre per commemorar l'aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.