Els infants de la ciutat protagonitzen una nova sessió d''El meu primer concert'


  • Comparteix:

Els cinc participants han rebut un obsequi

Els cinc participants han rebut un obsequi

La segona sessió del cicle 'El meu primer concert' d'aquest 2010 ha estat marcada per una alta presència santcugatenca, ja que quatre dels cinc joves intèrprets són veïns de la ciutat. L'organització, Joventuts Musicals Sant Cugat, ha fet un balanç positiu, tot i que s'ha proposat atraure més participants d'arreu de Catalunya per obrir-los l'oportunitat d'actuar en públic.

Adrià Molero i Marina i Elisenda Soriano al piano i Alba Salomon i Martí Marín a la guitarra han estat els protagonistes que han interpretat diferents peces de música de cambra com 'Musette' de Bach, 'Signe' de Clapton i 'Milonga' de Cardoso.

La iniciativa ha servit perquè els infants actuessin en directe davant la quarantena de persones que s'han acostat aquest diumenge a l'Escola de Música Victòria dels Àngels per escoltar-los. Alguns dels participants expliquen l'experiència.

Músics

He estat nerviosa. / M'agrada la satisfacció de la gent aplaudint. / Ets sents important tenint una aula d'assaig. / Em fa sentir bé el públic que em mira.



El director de Joventuts Musicals Sant Cugat, Martí Marín, ha fet un balanç positiu de l'alta participació santcugatenca.

Martí Marín

Ha estat casualitat. Vol ser un aparador de Catalunya i també un estímul pels santcugatencs. Estem contents de l'alta participació de la ciutat.








La propera sessió de cicle 'El meu primer concert', que potencia músics d'entre cinc i 18 anys, tindrà lloc el 20 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.