Roger Mas exhaureix les entrades del primer concert del seu nou treball a Valldoreix


  • Comparteix:

Roger Mas durant la seva actuació a Valldoreix

Roger Mas durant la seva actuació a Valldoreix

El cantautor Roger Mas ha presentat aquest divendres en primícia les cançons del seu nou treball, 'A la casa d'enlloc', a la Nau de Cultura de Valldoreix. Tot i que la presentació oficial no serà fins a l'11 de juny al Palau de la Música, l'equipament valldoreixenc ha pogut gaudir d'un primer tast del setè treball de l'artista. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La tercera cita del cicle 'Cançó d'autor' de Valldoreix ha exhaurit les entrades per veure Roger Mas. El cantautor solsoní ha arribat a Sant Cugat amb la intenció 'd'experimentar' sobre l'escenari de la Nau de Cultura aquest primer concert de la gira, segons ha explicat el mateix cantant a Cugat.cat.

Roger Mas

La Nau de Cultura trobo que és un lloc molt adequat per fer una cosa diferent del que es pot veure en altres escenaris i a la vegada per fer experiments sobre el directe d'aquest nou treball.


'A la casa d'enlloc' és un àlbum que segueix la mateixa línia dels anteriors i es converteix en una barreja d'estils molt àmplia. La Nau s'ha omplert amb un públic de totes les edats, que ha connectat amb la veu de Roger Mas i els quatre músics que l'han acompanyat sobre l'escenari.


Després d'aquest contacte amb el púbic santcugatenc, Roger Mas es disposa a tornar a la nostra ciutat en companyia de Maria del Mar Bonet el 14 de maig amb l'espectacle '50+', que tindrà lloc al Teatre-Auditori. Roger Mas ha valorat així aquesta col·laboració.

Roger Mas

Té de particular que hi ha un munt de representants de l'època de la nova cançó que fan duets amb gent més jove. Jo tinc la sort que em toqui amb Mª del Mar Bonet, per a mi és un privilegi.






La propera i última cita d'aquest cicle de cançó d'autor serà el proper 14 de maig amb el músic català Marc Parrot, també a la Nau de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.