Una exposició a l'Ajuntament reflecteix la situació dels espais periurbans de l'entorn de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'exposició exposa mesures per conservar l'entorn periurbà

L'exposició exposa mesures per conservar l'entorn periurbà

L'exposició 'Rodals i ciutats. L'equilibri és possible' repassa la situació dels espais urbans en una mostra fotogràfica que es pot veure fins al 26 d'abril al vestíbul de l'Ajuntament. La iniciativa, que també ressalta el paper de l'agricultura en el territori, revisa algunes de les zones periurbanes més poblades de Catalunya i proposa mesures per preservar-los. La mostra ha estat elaborada per l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) amb la col·laboració de l'Obra Social Caixa Sabadell i la Diputació de Barcelona.

Amb l'objectiu de subratllar els valors, les funcions i les activitats que es desenvolupen en les zones periurbanes, la mostra recull en imatges els espais més destacats de les planes més poblades de Catalunya. L'exposició també incideix en la gestió d'aquest tipus d'espais i proposa als ciutadans i a l'administració mesures per conservar-los.

A més, l'ADENC ha organitzat diverses activitats adreçades als centres de secundària de la ciutat, que acolliran la projecció d'audiovisuals, jocs interactius i l'exposició de dades estadístiques per conscienciar els alumnes sobre la importància de conservar el medi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.