Sant Cugat ja té el primer llibre en anglès que recull la seva història


  • Comparteix:

L'escriptor resident a la nostra ciutat des de fa 12 anys Michael Costello ha publicat el llibre 'A short history of Sant Cugat', un resum de la trajectòria del municipi recopilada en llengua anglesa. A través de 90 pàgines, Costello ofereix als nouvinguts un primer tast de la història del municipi, que vol ser també clau en la integració dels nous veïns mitjançant el coneixement del passat de la ciutat.

El llibre 'A short history of Sant Cugat' és el primer de les seves característiques que explica la història de Sant Cugat. Escoltem Michael Costello, en declaracions a Cugat.cat.

Michael Costello

Ofereix una història global del poble. Des de la seva formació geològica fins a l'actual crisi econòmica.



L'autor ha assegurat que l'ha sorprès la 'supervivència' dels santcugatencs al llarg de la seva història com un poble que 'mira el futur'.

Michael Costello

Es pot veure com han sobreviscut els santcugatencs. És un poble que mira el futur.




Aquesta és la primera experiència de Costello com a escriptor. El seu llibre està a punt per Sant Jordi i es presentarà aquest vespre, a dos quarts de vuit, al Museu, dins el cicle de presentacions organitzat per l'Ajuntament per celebrar la diada del llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.