El Teatre-Auditori rep el cop d'efecte còmic de 'Boeing Boeing'


  • Comparteix:

Plans i Ibáñez al final de la primera part del muntatge

Plans i Ibáñez al final de la primera part del muntatge

La comèdia d'embolics per excel·lència, 'Boeing Boeing', ha aterrat aquest diumenge al Teatre-Auditori amb un cop d'efecte directe en els espectadors. L'onada de riures, que ha arrencat en els primers minuts de l'obra, s'ha estès durant tot el muntatge amb els punts forts repartits a les dues parts . L'obra, dirigida per Alexander Herold, ha funcionat a la perfecció gràcies a un vodevil molt medit que ha sabut aprofitar els punts forts dels actors i fer ús d'uns diàlegs fàcils, però encertats.

Àlex Casanovas, Santi Ibàñez, Beth Rodergas, Marta Bayarri, Cristina Solà i Mont Plans han estat els intèrprets encarregats de donar vida a aquest vodevil de Camoletti que es va fer amb l'etiqueta de comèdia de referència als anys 60. Els actors han encarnat de manera encertada uns personatges que han funcionat gràcies als tòpics i a la desconeixença de la situació a la qual s'enfrontaven. La possible coincidència entre les tres amants del protagonista ha estat el motor d'aquesta comèdia que ha calat amb força en els assistents.

Un aplaudit Àlex Casanovas, que ha conquerit el públic amb el seu personatge de galà, ha volgut deixar clar que el secret perquè la comèdia funcioni és no menysprear aquest gènere.

Àlex Casanovas

Crec que l'èxit és no pensar que estàs fent un producte comercial. Com actors tenim la responsabilitat de fer les coses ben fetes.



Per la seva banda, Santi Ibáñez, Mont Plans, substituint Mercè Comas, i Àlex Casanovas han explicat que per a ells és una gran satisfacció veure com la gent riu a cada funció.

Ibáñez, Plans i Casanovas

És un plaer veure riure a la gent. / M'ho he passat bé i el públic també. / És un plaer fer una comèdia i veure que la gent s'ho passa bé.



'Boeing Boeing' ha tornat a confirmar el seu èxit, en el seu pas per San Cugat, en emportar-se forts aplaudiments i arrencar el riure a més de 700 espectadors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.