El grup Mediterrània ofereix una actuació de fi de curs a la plaça d'Augusta


  • Comparteix:

Una vuitantena de persones han assistit aquest dissabte a l'actuació que el Grup Juvenil Mediterrània ha ofert a la plaça Augusta. Amb un vestuari inspirat en la figura d'un pagès pobre, els joves participants, nens d'entre 4 i 12 anys, han mostrat la seva habilitat a l'hora d'escenificar tot un seguit de balls tradicionals i populars de la cultura catalana.

Cascavells, balls de cintes o galop de panderetes han estat alguns dels balls que els joves components del grup Mediterrània han assajat durant els últims dos anys. L'espectacle, per tant, ha estat com una mena de fi de curs, tal i com ho explica Marta Canes, monitora del grup:

Marta Canes



Joves d'entre 4 i 12 anys han estat els protagonistes indiscutibles d'aquesta actuació, que ha tingut una durada aproximada d'una hora. La monitora s'ha mostrat molt satisfeta pel resultat. Marta Canes:

Marta Canes



Els cursos de ball del grup juvenil Mediterrània començaran a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.