Èxit rotund de les representacions de 'Sota la capa del cel'


  • Comparteix:

Una de les escenes de 'Sota la capa del cel'

Una de les escenes de 'Sota la capa del cel'

Al voltant de 800 persones han assistit a les tres representacions de l'obra 'Sota la Capa del Cel', que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Claustre del Monestir com a colofó de l'Any del Mil·lenari. A partir de la recreació de la concessió de la butlla papal de Silvestre Segon, l'obra ha volgut convidar al públic a la reflexió sobre la història i la situació del nostre país.

Vint actors de diferents grups de la ciutat han fet possible, sota la direcció de Tetrateatre, la representació de 'Sota la Capa del Cel', que combina l'humor amb el rigor històric i on es repassa la història de Sant Cugat i de Catalunya. La directora de Tetrateatre, Dolors Vilarasau, s'ha mostrat satisfeta per la resposta del públic:

Dolors Vilarasau

La resposta de la gent ha estat molt positiva, que des de dies abans de l'estrena havien esgotat les localitats


Una ubicació tan excepcional com el Claustre del Monestir o la utilització de les llums i l'escenografia han contribuït a l'èxit de l'obra. Però sens dubte, ha estat la feina conjunta dels actors l'autèntica responsable del resultat final. Tetrateatre, que va ser la companyia encarregada de posar en escena 'Pedra i Sang', no ha volgut fer comparacions entre les dues obres. Dolors Vilarasau:

Dolors Vilarasau

'Pedra i Sang' és una història purament santcugatenca i 'Sota la capa del cel' és una lectura a nivell de país


La directora de la companyia ha aprofitat per demanar al consistori que valori el fet de tornar a representar l'obra l'estiu vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.