La directora del Centre Cultural fa una valoració positiva de la temporada del Teatre-auditori


  • Comparteix:

La directora del Centre Cultural, Àngels Seix, ha fet una valoració molt positiva de la temporada del Teatre-auditori, que s'ha acabat aquest cap de setmana amb el concert de Lluís Llach. Tot i que la programació estable ha finalitzat, el Centre Cultural oferirà aquest estiu més activitats, com la tercera edició del festival Dansa Sant Cugat o un 'estage' internacional per a ballarins professionals.

Espectacles teatrals com 'L'habitació del nen', amb Emma Vilarasau, 'Celobert', de Ferran Madico, o 'Paris 1940', de Josep Maria Flotats, han omplert a vessar el Teatre-auditori durant aquest tercer trimestre. Èxits de públic que, segons la directora del Centre Cultural, Àngels Seix, han satisfet als santcugatencs.

Àngels Seix

La gent ha sortit molt contenta i hem omplert el teatre en diverses ocasions


La programació musical també ha satisfet les expectatives dels espectadors més exigents, especialment al tram final de la temporada. L'últim cap de setmana, el Teatre-auditori s'ha omplert de gom a gom per veure les actuacions de 'The Dubliners', que ja van visitar Sant Cugat l'any 99, i de Lluís Llach, que va presentar el seu darrer disc 'Jocs'.

Tot i que la temporada regular arriba a la seva fi, les activitats continuen al Centre Cultural durant els mesos d'estiu. El festival Dansa Sant Cugat tornarà a convidar, per tercer any, tots els santcugatencs als tallers de dansa d'estils diversos, amb la col·laboració de les escoles de dansa de la ciutat. A finals de juliol, el Centre Cultural acollirà per primera vegada el 'Dance Project', un 'estage' internacional per a ballarins professionals. Ho explica Àngels Seix.

Àngels Seix

Això és un 'stage' internacional de dansa que durarà una setmana


La directora del Centre Cultural ha avançat, a més, alguns dels espectacles que es podran veure al Teatre-auditori la temporada vinent. La programació s'iniciarà amb una representació de 'Hamlet', en anglès i subtítols en català, a càrrec d'una prestigiosa companyia de Birmingham. Dins del cicle d'òpera, es portarà a escena 'Faust', que arribarà a Sant Cugat a principis del mes de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.