Imma Monsó, protagonista de la trobada de Sant Jordi dels grups de lectura de la ciutat


  • Comparteix:

L'escriptora santcugatenca Imma Monsó ha protagonitzat aquest dijous al vespre una trobada de tots els grups de lectura de la ciutat. La cita literària, organitzada per la Biblioteca del Mil·lenari amb motiu de la festa del llibre, ha aplegat més d'una cinquantena de persones. Monsó ha aprofitat per explicar alguns dels seus projectes i ha establert un diàleg amb el públic.

L'acte ha comptat amb l'escriptora Imma Monsó, que ha explicat les seves experiències i ha permès al públic fer preguntes, com explica ella mateixa. Són declaracions a Cugat.cat.

Imma Monsó

Bàsicament respondre les preguntes dels lectors. Jo acostumo a diexar molt de temps perquè els lectors em preguntin tot allò que vulguin.



La directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, ha destacat els motius de la trobada, i la decisió de convidar Monsó.

Pepa Forn

Fa molts anys que fem clubs de lectura a al ciutat. grups. I vam pensar que una escriptora local ens podia acompanyar.




La directora d'un dels clubs de lectura de la ciutat, Dolors Vilarasau, s'ha mostrat satisfeta de poder participar en trobades com aquestes.

Dolors Vilarasau

Relacionar-nos i intercanviar opinions. El 95% som dones. És un intercanvi d'idees. I fer un coneixement de l'Imma Mosnó.





L'acte, que ha tingut lloc a l'espai infantil de la Biblioteca del Mil·lenari, ha aplagat una cinquantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.