La comèdia espanyola 'Que se mueran los feos' arriba als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Que se mueran los feos'

Cartell de la pel·lícula 'Que se mueran los feos'

'Que se mueran los feos' i 'Más allá del tiempo', dos films que giren al voltant de l'amor, són les estrenes cinematogràfiques més destacades d'aquest cap de setmana. Javier Cámara i Carmen Machi protagonitzen 'Que se mueran los feos', una comèdia espanyola sobre el món rural. Les sales locals de Yelmo i Cinesa també ofereixen 'Más allá del tiempo', un drama romàntic basat en una novel·la d'Audrey Niffenegger. D'altra banda, l'actor Jackie Chan interpreta 'El Super Canguro', una estrena que es pot veure a Yelmo. Aquest complex també retransmetrà el partit entre el Barça i el Jerez dissabte a les sis de la tarda.

L'amor centra les estrenes d'aquest divendres en dos films de gèneres molt diferents. Amb l'objectiu de trobar l'amor vertader, els protagonistes de la comèdia 'Que se mueran los feos' viuen situacions divertides en un escenari rural. El film, dirigit per Nacho García, és un homenatge a les persones anònimes.

'Más allá del tiempo' és la història d'una parella que es veu obligada a separar-se i que lluita per mantenir la seva relació. Rachel McAdams i Eric Bana encarnen els dos enamorats, que pateixen els efectes d'una estranya anomalia genètica. Els dos films es poden veure a les sales de Cinesa i Yelmo.

A més, aquest darrer complex estrenarà 'El Super Canguro', un film sobre un espia que, abans de retirar-se, té la missió de combatre contra un terrorista rus. Yelmo també retransmetrà l'enfrontament entre el Barça i el Jerez dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.