'Se sabrà tot' del santcugatenc Xavier Bosch, l'obra més venuda per Sant Jordi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Santcugatencs davant d'una parada de llibres

Santcugatencs davant d'una parada de llibres

L'obra 'Se sabrà tot' del santcugatenc Xavier Bosch i els llibres d'esport entorn el Barça són els més venuts a Sant Cugat en la Diada de Sant Jordi. La plaça d'Octavià s'ha omplert de grans i petits que han seguit la tradició comprant llibres i roses pels diferents estands de llibreries, entitats i floristeries. Els venedors han destacat la Diada del patró de Catalunya d'enguany com una de les més participatives de la història, sobretot per la gran afluència de gent, especialment concentrada a la tarda. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Llibres i roses han estat protagonistes, un any més, de les parades instal·lades a la plaça d'Octavià. Entre les obres més venudes a la ciutat destaquen 'Se sabrà tot', del santcugatenc Xavier Bosch i guanyadora del Premi Sant Jordi d'aquest any, i també el llibre 'Animals i plantes' de la santcugatenca Marta Pessarrodona.

Altres escriptors catalans també han acaparat les vendes com Jordi Puntí amb 'Maletes perdudes' i Albert Espinosa amb 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo'.

Els venedors de les llibreries Abacus, Paideia i Mythos han citat a Cugat.cat els llibres més venuts de la jornada.

Llibreters

'Se sabrà tot' de Xavier Bosch i 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo' d'Albert Espinosa. / 'Arrels nòmades' de Pius Alibek i 'Maletes perdudes' de Jordi Puntí. / El llibre de Crackòvia i el d'Empar Moliner.



Milers de persones han sortit al carrer al llarg del dia per commemorar la Diada de Sant Jordi. L'alcalde, Lluís Recoder, també ha participat de la tradició i ha destacat la idoneïtat de la plaça d'Octavià com a centre neuràlgic d'aquesta celebració.

Lluís Recoder

La plaça d'Octavià és el centre neuràlgic del poble on passen la majoria d'esdeveniments ciutadans a l'ombra del Monestir





Diferents entitats han aprofitat la cita per vendre productes d'artesania i difondre així la seva tasca.

Membres d'entitats

Hem sortit al carrer per difondre la nostra activitat. / Fer poble i celebrar una jornada tan important pels Països Catalans. / Hem volgut exposar productes i informar de la nostra activitat.




L'afluència de gent ha estat tan massiva que fins i tot el trànsit del centre de la ciutat ha quedat col·lapsat a mitja tarda. Els venedors de llibres i roses també han notat aquesta massiva participació de públic, destacant el gran volum de vendes aconseguit enguany.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.