Tret de sortida a la 17a Biennal d'Art Contemporani Català a la Casa Aymat


  • Comparteix:

La 17a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català arrenca avui a la Casa Aymat. La mostra aplega les obres d'11 joves artistes, que després de la nostra ciutat recorreran una quinzena de poblacions catalanes més. La inauguració serà a les vuit del vespre i es podrà veure a Sant Cugat fins el 4 de juliol.

L'exposició, que està organitzada per la Canals Galeria d'Art i el Museu de Sant Cugat i que compta amb el suport d'Òmnium Cultural i del TR3SC, és una de les mostres amb més tradició del país, vigent des de fa més de 30 anys.

El propietari de la Canals Galeria d'Art i organitzador de la Biennal, Josep Canals, ha explicat a Cugat.cat què busca la Biennal.

Josep Canals

La mostra vol ser un cop de puny a l'espectador. Els artistes són creatius, reflexionen sobre la societat.




El jurat, format per un crític, un historiador d'art, un artista plàstic i visual, el vicedegà de Cultura de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) i el director del Museu de la ciutat ha seleccionat 11 obres de les més de 100 que ha rebut.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, descriu quin tipus d'obres acull la Biennal en la seva 17a edició.

Lluís Campins

Les obres pictòriques abstractes i figuratives són l'eix principal de la mostra, que també compta amb propostes audiovisuals.



Les obres, que s'exposaran a Sant Cugat fins el 4 de juliol, viatjaran després per una quinzena de poblacions catalanes com Cambrils, Mollet del Vallès i Lleida, entre d'altres. El recorregut itinerant viatjarà per tot el país fins a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.