Els monòlegs i la veu de Dani Pérez ompliran la Casa de Cultura aquesta nit


  • Comparteix:

El monologuista Dani Pérez en una actuació anterior / Foto: http://www.fem.es

El monologuista Dani Pérez en una actuació anterior / Foto: http://www.fem.es

El monologuista i humorista Dani Pérez visita avui, a dos quarts d'11 de la nit, Sant Cugat per oferir un espectacle a la Casa de Cultura. Pérez centra els seus monòlegs en la quotidianitat de la vida i en el que escolta pel carrer. Les seves pròpies històries, però també les de tothom, ompliran un escenari buit, que mica en mica anirà prenent forma amb la seva veu i presència.

L'humorista ha explicat a Cugat.cat que l'espectacle d'aquesta nit, 'Dani Pérez en directo', és una antologia dels seus millors números.

Dani Pérez

L'espectacle és una antologia dels meus millors números.


Dani Pérez és un actor autodidacta que ha guanyat diferents premis, com el 3r certamen del 'Club de la Comedia', i que ha produït diversos espectacles, com 'Cara a cara' i 'El loco de la calle'. Els seus monòlegs han arribat a escenaris com els del Teatre el Llantiol, al barri del Raval a Barcelona, el Teatreneu, també a Barcelona, i la sala Clap de Mataró, on hi ha fet temporada.

L'actuació de Pérez, que s'emmarca en la iniciativa dels 'Divendres a la Casa de Cultura', començarà a dos quarts d'11 de la nit i té un preu de cinc euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.