El Museu de la Ciutat i la Casa Aymat acullen una exposició de Jaume Muxart


  • Comparteix:

Jaume Muxart

Jaume Muxart

El Museu de Sant Cugat acull aquest vespre la inauguració d'una mostra de la darrera producció del pintor santcugatenc, Jaume Muxart, que porta el nom de 'Big bang'. L'exposició, que es pot veure al claustre del Monestir i a la Casa Aymat, exhibeix un centenar d'obres que reprodueixen l'origen de l'univers.

Les portes del Museu de Sant Cugat s'obren avui, de forma temporal, als gairebé cent quadres que Muxart ha pintat inspirant-se en el fenomen del Big Bang. La majoria d'aquestes pintures, 64, s'exhibeixen al claustre del Monestir, mentre que la resta es poden veure a la Casa Aymat.

Tot i que l'exposició s'inaugura aquest vespre, Jaume Muxart ha presentat el quadre que va donar origen aquesta col·lecció. Una pintura feta sobre la paret del pati de la casa de la filla de Muxart, un obra de més de 4 metres quadrats de superfície que reprodueix l'inici de l'univers. Escoltem Jaume Muxart:

Jaume Muxart

La fantasia m'agrada molt a mí i a això li vaig posar 'Big bang' perquè és com una explosió


El claustre mostra olis sobre tela i la Casa Aymat tècnica mixta sobre paper, una fórmula que segons l'artista no deixarà indiferent a ningú:

Jaume Muxart

M'agrada la intuició i el veure que passa


Jaume Muxart pinta des de fa 60 anys, una carrera que va començar quan només tenia 19, moment en què va entrar a l'acadèmia de Belles Arts. L'exposició s'inaugura a les 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.