El riure inunda la Casa de Cultura gràcies a l'humor de Dani Pérez


  • Comparteix:

El bon humor ha estat el protagonista indiscutible d'aquest divendres a la Casa de Cultura, gràcies als diàlegs encertats basats en les situacions més quotidianes de Dani Pérez. L'humorista ha apropat els seus millors números a una cinquantena de persones que han aplaudit amb força el seu darrer espectacle 'Dani Pérez en directo'. La veu i el caràcter del monologuista han estat els dos únics elements que han donat forma a un espectacle íntim que ha brillat per un humor irònic i proper.

L'actor Dani Pérez ha aconseguit contagiar al públic santcugatenc el seu humor particular, gràcies a uns diàlegs basats en les situacions més quotidianes. Pérez ha aconseguit diferents premis al llarg de la seva trajectòria com ara el 3r certamen del 'Club de la Comedia'. Els seus espectacles també s'han passejat per diferents sales teatrals de Barcelona com el Llantiol i el Teatreneu. En tots els casos, l'actor ha aconseguit contagiar al públic el seu bon humor.

L'humorista ha explicat a Cugat.cat quin és el monòleg capaç d'arrencar més riures als espectadors.

Dani Pérez

El monòleg de l'esquí és on la gent més riu. Parlo de coses quotidianes i la gent es reflecteix.



Pérez també ha destacat quin és el secret de l'èxit dels seus monòlegs.

Dani Pérez

Sempre busco divertir. M'agrada que hi hagi una comunió entre el públic i el monologuista.





Una cinquantena de persones han omplert la sala d'actes de la Casa de Cultura i han acompanyat amb forts aplaudiments i una copa de cava l'actuació de Pérez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.