L'Escola d'Art i Disseny, guardonada pel departament de Treball de la Generalitat


  • Comparteix:

Responsables de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat rebent el guardó de mans de la consellera de Treball, Mar Serna

Responsables de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat rebent el guardó de mans de la consellera de Treball, Mar Serna

L'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat és el centre que més treballs ha presentat en el 4t concurs de cartells per a la campanya de prevenció de riscos laborals que organitza la Generalitat. És per això que l'escola ha guanyat un premi a la major participació. L'objectiu del concurs, que organitza el departament de Treball de la Generalitat, és sensibilitzar els joves sobre la importància de la prevenció dels riscos laborals.

En aquest concurs, hi han participat totes les escoles de disseny i els instituts que imparteixen el batxillerat artístic a Catalunya. El lema de la campanya ha estat 'La prevenció, un valor segur'.

El director d'àmbit de Cultura, Esports, Educació i Joventut de l'Ajuntament, Valentí Feixas, ha destacat la importància que aquests alumnes tinguin accés a projectes professionals.

Valentí Feixas

És l'escola que ha presentat més propostes, 13. El fet d'elaborar projectes que ja tenen una funció social és molt motivador per als alumnes.


En el cas de l'escola d'art de la nostra ciutat, els participants dels 13 projectes presentats són alumnes de segon curs del cicle de grau superior de gràfica publicitària, dins el mòdul de 'projectes' amb els professors Susanna Requena i Oriol Mora del crèdit 'campanya i promoció publicitària'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.