L'esplai Pica-Roca proposa per l'estiu colònies a l'Alt Empordà


  • Comparteix:

Els nens a una de les activitats organitzades per l'esplai Pica-Roca

Els nens a una de les activitats organitzades per l'esplai Pica-Roca

L'esplai Pica-Roca de la Unió aposta enguany per una casa de colònies a l'Alt Empordà i continua oferint als més petits activitats tradicionals com excursions, tallers i gimcanes per a l'època estival. L'esplai ja ha obert les inscripcions pels nens de 5 a 16 anys pel mes de juliol. La implicació dels pares a les activitats d'estiu com la casa de colònies és segons l'organitzadora, Elisabeth Llobet, el tret característic d'aquest esplai.

Els pares poden optar per deixar els nens i adolescents de nou a dos quarts de dues per un preu de 50 euros o bé fins a les quatre per un preu de 100 euros. Tallers, excursions, visites a la piscina i gimcanes són les activitats principals que el casal té preparades pels més petits. Les colònies són un altre dels atractius principals del casal. Aquesta vegada, la casa 'La Perdiu' a l'Alt Empordà serà l'encarregada d'acollir els nens al juliol.

L'organitzadora de les activitats d'estiu de l'Esplai Pica-Roca Elisabeth Llobet ha explicat a Cugat.cat què diferencia aquest esplai d'altres.

Elisabeth Llobet

La implicació dels pares és molt important perquè formen part de l'equip educatiu.




Enguany, les colònies tindran lloc del 14 al 24 de juliol amb un cost de 260 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.