Roger Alier qualifica de 'preciosa' la versió de 'Cosi fan tutte' que arriba al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Roger Alier ha ofert una conferència sobre l'obra al Cafè Auditori

Roger Alier ha ofert una conferència sobre l'obra al Cafè Auditori

'Sòbria, elegant i bonica, aquesta versió de 'Cosi fan tutte' és una obra preciosa amb uns personatges que actuen meravellosament bé'. Així ha definit el crític Roger Alier l'adaptació de l'òpera que els Amics de l'Òpera de Sabadell porten aquest divendres al Teatre-Auditori. Segons Alier, l'obra és una història protagonitzada per éssers flexibles que transmeten el missatge que 's'han de mirar les coses pel costat bo i no preocupar-se gaire'. El crític ha ofert una conferència aquest dimarts al Cafè Auditori on ha parlat dels elements més destacats de l'òpera.

'Cosi fan tutte' és una comèdia sobre la infidelitat protagonitzada per sis nobles que intercanvien les seves respectives parelles. L'obra, que relata una història on tot el que passa en escena és un joc simpàtic, és, segons Roger Alier, 'la millor òpera de Mozart'. El crític operístic ha dit que l'espectacle reflecteix l'època del rococó, on la humanitat no es prenia seriosament les coses de la vida, i que els protagonistes es caracteritzen per ser 'flexibles i poca cosa'.

El crític Roger Alier ha definit així la versió de l'obra que els Amics de l'Òpera de Sabadell porten al Teatre-Auditori.

Roger Alier

És clàssica i molt bonica. Els personatges actuen meravellosament bé. Ha estat un gran encert.



L'espectacle compta amb l'actuació de Maite Alberdola com a Fiordigili i Albert Casals com a Ferrando. 'Cosi fan tutte' es podrà veure aquest divendres a les nou del vespre al Teatre-Auditori i les entrades costen 48 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.