La 10a Nit de l'Art tornarà als seus orígens l'últim dissabte de maig


  • Comparteix:

L'últim dissabte d'aquest mes Sant Cugat s'omplirà d'art amb la celebració de la 10a Nit de l'Art. Els espais i tallers artístics i les entitats locals, amb el suport de l'Ajuntament, proposen activitats durant tot el dia, a més d'un recorregut nocturn per les galeries de la ciutat. Cada local oferirà una programació que combinarà diferents accions, art al carrer i música en viu. L'objectiu de la iniciativa és apropar l'art de forma lúdica i pedagògica als ciutadans. Durant la cloenda de la Nit de l'Art, l'organització sortejarà entre els participants a la jornada una obra d'un artista local.

La Sala Rusiñol, l'Espai Lluís Ribas, Pou d'Art, el Club Muntanyenc (CMSC), l'Ateneu i el Museu de la ciutat són alguns dels equipaments culturals que se sumen a la 10a Nit de l'Art.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que enguany s'ha volgut tornar als orígens després que l'any passat es decidís incloure la jornada dins la Quinzena d'Art i no obtingués l'èxit esperat.

Xavier Escura

Atrau la gent de fora, ens ve gent a veure per l'ambient que es crea als carrers. Aquest any ho hem reconduït. Hem aprofitat la 10a edició per tornar als orígens.



La Nit de l'Art donarà el tret de sortida a les deu del matí de l'últim dissabte de maig amb activitats al Monestir i un taller obert a la plaça de la Vila. Durant tot el dia i fins passada la mitjanit, tots els racons de la ciutat s'ompliran de l'art més santcugatenc. Al punt de les vuit del vespre, es farà l'acte inaugural de la iniciativa al Claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.