Lluís Calvo és l'encarregat de fer avui el pròleg de la 5a Nit Literària d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

La Masia Sant Cugat acollirà la 5a Nit Literària aquest vespre

La Masia Sant Cugat acollirà la 5a Nit Literària aquest vespre

L'escriptor santcugatenc Lluís Calvo serà el protagonista de la 5a Nit Literària d'Òmnium Cultural, que se celebrarà aquesta nit al restaurant la Masia de Sant Cugat. La trobada d'escriptors locals homenatjarà el desaparegut Baltasar Porcel, que fa dos anys va ser l'encarregat de fer el pròleg de la cita. Totes les obres dels autors santcugatencs publicades recentment romandran exposades durant l'acte, així com tota l'obra literària de Calvo.

A dos quarts de nou del vespre començarà la 5a Nit Literària d'Òmnium Cultural a la Masia de Sant Cugat. La cita donarà el tret de sortida amb una recepció dels autors locals al jardí del restaurant, on també s'hi podran trobar totes les seves obres publicades durant el 2009 i el 2010.

Després de la recepció, hi haurà el sopar que començarà amb el pròleg de Lluís Calvo. L'acte també comptarà amb un homenatge a Baltasar Porcel, desaparegut l'any passat. Ho explica la secretària d'Òmnium Cultural, Maria Rosa Caballé, en declaracions a Cugat.cat.

Maria Rosa Caballé

En Baltasar Porcel ens va fer el pròleg de fa un parell d'anys i crec que l'hem de recordar aquesta nit.


La 5a Nit Literària acabarà amb un homenatge als socis de l'entitat de l'any 74 al 76. Finalment, l'alcalde, Lluís Recoder, serà l'encarregat de fer el parlament que clausurarà l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.