500 treballadors de Catalana Occident assisteixen al concert del Dia de l'Assegurança


  • Comparteix:

Moment del concert de l'OSSC que ha tingut lloc al Teatre-Auditori

Moment del concert de l'OSSC que ha tingut lloc al Teatre-Auditori

L'asseguradora Catalana Occident, amb seu a la nostra ciutat, ha celebrat aquest dimecres al vespre el tradicional Dia de l'Assegurança amb un concert per als seus treballadors. L'espectacle, que ha tingut lloc al Teatre-Auditori, ha comptat amb la música de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), que ha interpretat peces de Verdi, Puccini i Brotons, entre d'altres. L'alcalde, que ha assistit un any més al concert, ha destacat la importància del patrocini que fa Catalana Occident a l'OSSC.

L'OSSC ha dividit en dues parts el concert. La primera ha comptat amb quatre peces de Verdi, Mascagni i Puccini. A la segona, han estat protagonistes les composicions de Salvador Brotons, Enric Morera, Josep Ribas i Rafael Martínez Valls.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància que té l'asseguradora Catalana Occident per la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Catalana Occident és el patrocinador principal de l'OSSC. A la ciutat estem molt contents de tenir una orquestra perquè n'hi ha molt poques al país. Catalana Occident sempre s'ha implicat molt amb la ciutat.





Prop de 500 treballadors de la companyia han assistit al concert, que ha tingut lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.