L'últim drama de Julio Medem i el partit decisiu entre el Sevilla i el Barça, als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell de 'Noche loca'

Cartell de 'Noche loca'

La comèdia nord-americana 'Noche loca', amb Steve Carell i Tina Fey, i el film d'acció 'Un ciudadano ejemplar', amb Jamie Foxx i Gerard Butler, encapçalen la cartellera local aquest cap de setmana. Les sales de Yelmo també projecten el darrer drama de Julio Medem, 'Habitación en Roma', i la comèdia 'Plan B', amb Jennifer López. Aquestes instal·lacions, a més, oferiran el partit de lliga decisiu entre el Sevilla i el Barça dissabte a les nou del vespre.

'Noche loca', de Shawn Levy i distribuïda per la Fox, aplega també Mark Wahlberg, James Franco i Leighton Meester en el seu repartiment. La comèdia gira entorn un matrimoni que converteix una sortida nocturna en alguna cosa més que un sopar i una sessió de cinema.

Gerard Butler portarà de cap a Jamie Foxx al thriller psicològic 'Un ciudadano ejemplar', dirigit per Frank Darabont, guionista de 'La Milla verde'. Clyde Shelton és un home de família a qui li assassinen la dona i la filla a casa seva. Quan descobreix que el fiscal fa un tracte amb els agressors per només inculpar un dels autors del crim, executarà la justícia pel seu compte. Els dos films es poden veure a les sales de Cinesa i Yelmo.

Aquestes darreres instal·lacions també ofereixen l'última projecció de Julio Medem, el drama espanyol 'Habitación en Roma', amb Elena Anaya i Natasha Yarovenko. Com diu el títol de la pel·lícula, una habitació d'hotel del centre de Roma serà l'escenari en el qual dues dones joves que s'acaben de conèixer s'embarcaran en una aventura física molt intensa.

Al Yelmo també es pot veure el retorn de Jennifer López al seu gènere predilecte amb la comèdia 'Plan B', sota la direcció d'Alan Poul. Després de tres anys de cites, la protagonista creu que esperar a l'home adequat s'allarga massa i decideix ser mare soltera, quan coneixerà una persona especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.