'Così fan tutte' barreja la infidelitat amb l'òpera al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una escena del muntatge al Teatre-Auditori

Una escena del muntatge al Teatre-Auditori

L'últim muntatge dels Amics de l'Òpera de Sabadell ha satisfet el públic del Teatre-Auditori. 'Così fan tutte' de Wolfang Amadeus Mozart i dirigit per Daniel Gil ha aconseguit una bona assistència de públic a l'equipament santcugatenc. El muntatge estrenat a Viena l'any 1790 ha tractat el tema de l'intercanvi de parelles d'una forma subtil i irònica. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'intercanvi de parelles, una pràctica molt popular al segle XIII, ha estat el tema central d'aquesta òpera de Mozart. El muntatge, dividit en dos actes i interpretat pels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, ha incorporat grans dosis de subtilesa i ironia per tractar el tema de la infidelitat femenina. La presidenta dels Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, ha explicat a Cugat.cat quina és la gràcia de la trama.

Mirna Lacambra

L'òpera intenta descobrir si la dona també pot ser infidel com ho és l'home.



El públic santcugatenc ha destacat la gran posada en escena del muntatge i l'excel·lent treball dels intèrprets. Els espectadors han destacat sobretot les grans veus de la soprano Maite Alberola i el tenor Albert Casals. El muntatge, que es va estrenar al Teatre de la Faràndula de Sabadell, es podrà veure ara a d'altres ciutats catalanes com Granollers, Manresa, Viladecans, Vic i Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.