Guillem Mariné, de Mira-sol Teatre, guardonat com a millor actor al concurs de teatre Desencaix


Temes relacionats

L'obra 'Catalans a la romana' aconsegueix un ple absolut (21/mar/09)


  • Comparteix:

El grup Mira-sol Teatre

El grup Mira-sol Teatre

El santcugatenc Guillem Mariné ha guanyat el premi com al millor actor del concurs de teatre Desencaix, que s'ha celebrat per primera vegada a Sant Joan de Vilatorrada. Mariné ha estat guardonat per la seva interpretació en la comèdia 'Catalans a la Romana', a càrrec del grup Mira-sol Teatre. El certamen ha comptat amb la participació de vuit companyies més que han escenificat les seves obres des del gener fins a l'abril.

'Catalans a la Romana', de Joan Rosquellas, és una comèdia que transcorre a la Roma antiga, però que conté una barreja d'ingredients atemporals, com la política, els diners i l'amor. El muntatge se centra en les misèries humanes, tractades en clau d'humor mitjançant el cant, el ball i la ironia.

Aquesta ha estat la primera edició del concurs de teatre Desencaix. El premi al millor muntatge ha estat pel grup de Teatre Tal de Badia del Vallès per l'obra 'La Cena' i el guardó a la millor actriu se l'ha endut Anna Planas, del grup escènic de Fals, per la seva interpretació a 'Dona i cadira', obra que també ha rebut el premi de la votació del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.