Més de 150 persones assisteixen a les representacions de 'Morir o no'


  • Comparteix:

Més de 150 persones han omplert aquest dissabte el Casal de Cultura de Mira-sol per veure l’obra ‘Morir o no’, de Sergi Belbel, de la mà dels alumnes de l’escola d’Arts Escèniques de l’Aula de So. La posada en escena, a partir d’una divisió de l’espai en dues parts, ha permès als 5 actors amateurs posar en pràctica els coneixements teatrals adquirits durant tot el curs.

Els 5 alumnes, que no havien pujat mai a un escenari, han practicat davant un públic nombrós els mètodes de treball que han après, des de la tècnica del personatge-actor de Brecht fins el prestigiós mètode Stanislavsky. I ho han fet a partir d'una adaptació de la posada en escena de 'Morir o no', del dramaturg Sergi Belbel, que divideix l'espai escènic en dues parts diferenciades. Ho explica la directora del muntatge, Gemma Argelaga.

Gemma Argelaga

Hi ha una frontera entre els personatges-actors i les escenes de l'obra


El públic ha rebut amb entusiasme la representació dels alumnes, que han treballat durant prop de 5 mesos el text de l'obra per adaptar-lo a les seves possibilitats dramàtiques. El resultat, segons Gemma Argelaga, ha estat plenament satisfactori.

Gemma Argelaga

Francament estem molt contents del resultats de la posada en escena


A partir d'ara, l'objectiu de l'escola d'Arts Escèniques de l'Aula de So és aconseguir que aquest grup d'alumnes representi 'Morir o no' a altres espais, especialment al centre de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.