El Llibre Gegant celebra el seu 20è aniversari cedint tots els exemplars a la ciutat


  • Comparteix:

La Festa del Llibre Gegant es consolida en el calendari santcugatenc amb la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament. La tradicional cita infantil ha celebrat els seus 20 anys amb la companyia de centenars d'assistents, aquest diumenge a la plaça de Barcelona. La tècnica dels artistes gràfics i la imaginació dels més menuts han sumat esforços un any més per crear aquest gran llibre que s'exposarà per Festa Major.

L'acord contempla que l'Ajuntament subvencionarà la cita i es farà càrrec de la seva difusió a canvi que l'Associació del Llibre Gegant cedeixi a la ciutat els vint exemplars.

La regidora d'Educació, Esther Salat, explica més detalls sobre aquest conveni de col·laboració materialitzat ara fa un mes.

Esther Salat

Aquest conveni regula l'aportació econòmica i l'organització de la festa per part de l'Ajuntament que també rebrà els 20 exemplars.



El president de l'Associació del Llibre Gegant, César Caballero, enumera alguns dels avantatges que els proporcionarà aquest compromís amb el consistori.

César Caballero

Ens permet assegurar la continuitat de la festa i treballar amb més tranquilitat i donar-li una dimensió més àmplia.




L'afluència de famílies no ha decebut les expectatives de l'organització, ja que des de primera hora la plaça de Barcelona ha estat plena d'infants i il·lustradors, alguns d'ells de l'Escola d'Art, que feien volar la imaginació gràfica i literària. Més de 120 nens han participat d'aquesta edició.

El 20è Llibre Gegant s'exposarà a la Biblioteca del Mil·lenari per Festa Major i està previst que amb el nou conveni l'Ajuntament també el difongui per les escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.