Èxit de públic a la UREF de la Floresta per veure les dues representacions de 'La comèdia dels errors'


  • Comparteix:

Més de 150 persones han assistit durant el cap de setmana a les dues representacions de 'La comèdia dels errors' de William Shakespeare, a càrrec de l'Agrupació Teatral de la Floresta. L'obra, que s'ha representat a la Unió Recreativa i d'Esports del districte, és una història d'equívocs i bruixeria on el canvi d'identitats posa a prova l'amor i les passions.

Els errors d'identitat que provoquen dos parelles de bessons és el tema central d'aquesta farsa que imita l'estil de la comèdia clàssica romana. Sempre presidida pel sentit de l'humor, l'obra planteja diferents sobre respecte a l'amor i la guerra. El seu director, Àngel López, ha explicat alguns dels problemes que s'ha trobat en la seva posada en escena:

Àngel López

La posada en escena de tants actors és el que més m'ha costat


L'obra ha anat acompanyada d'uns narradors i d'una pel·lícula de vídeo que ha permès al públic situar millor la història en el temps. Un dels 18 actors amateurs que conformen l'obra, Ferran Agramunt, afirma que la utilització del llenguatge d'època ha estat una mica difícil:

Ferran Agramunt

La utilització del llenguatge de l'època és una dificultat afegida en aquesta obra


La comèdia dels errors va ser escrita pel poeta i dramaturg anglès l'any 1592.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.