L'artista Jordi Traperho presenta l'espectacle 'Innocent, bosc, laberint' a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià serà l'escenari demà a la nit de l'espectacle 'Innocent, bosc, laberint' de l'artista santcugatenc Jordi Traperho. A través d'una actuació multidisciplinar que inclou coreografies, música, poesia fonètica i projeccions d'imatges, s'explica el recorregut de l'adolescència a la maduresa i el contrast entre la natura i la ciutat.

L'espectacle consta de tres parts ben diferenciades: Camí i laberint, Bosc encantat i Naturalesa i Ciutat. La dues primeres parts tracten sobre el ritual de transformació d'un jove adolescent en adult acompanyat pels esperits del bosc. L'última part se centra en les diferències entre la natura i la ciutat. El seu creador, Jordi Traperho, explica en què consisteix aquesta obra:

Jordi Traperho

És com una mena de conte del nen adoslescent que es transforma en adult


El recorregut per la plaça del Monestir compta amb suport audiovisual de projeccions i instantànies de la fotògrafa Parichi i el propi Traperho. L'artista explica quina ha estat la seva fons d'inspiració:

Jordi traperho

Està inspirat en la meva obra plàstica, en les meves pintures


Aquesta tarda, a les set, l'artista farà un avanç de l'espectacle a través d'un recorregut que anirà des del Mesón fins a l'estació dels ferrocarrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.