'Retorn a Andratx' desplega al Teatre-Auditori la força del món expressiu de Baltasar Porcel


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle 'Retorn a Andratx'

Moment de l'espectacle 'Retorn a Andratx'

La veu menys coneguda del desaparegut Baltasar Porcel ha envaït aquest dimecres el Teatre-Auditori amb el muntatge 'Retorn a Andratx' del director Hermann Bonínn. L'obra, que ha recuperat tres peces curtes de l'autor, 'El general', 'Cant del ceg' i 'El buscador de tresors', ha reivindicat a l'escenari la força del món expressiu de l'autor. La interpretació d'Aina Frau, Enric Majó, Joan Fullana i Jaume Pla s'ha emportat el favor del públic que també ha destacat el caràcter emotiu de l'obra, la riquesa del llenguatge i la posada en escena. Mira els millors moments de l'espectacle, amb entrevistes als protagonistes, a Cugat tv

'Retorn a Andratx' ha captivat el públic del Teatre-Auditori en una nit emotiva on el món menys conegut de Porcel ha pujat sobre l'escenari.

Escoltem alguns dels assistents.

Públic

Molt maco, m'ha agradat molt. / M'ha agradat molt. Aquí és més bonic. / El llenguatge és relaxant.


Després del seu pas per l'Espai Brossa de Barcelona i pel Teatre Principal de Palma, el muntatge s'ha pogut veure per última vegada a Sant Cugat en l'acte homenatge que la ciutat ha retut a l'autor.

'El general', 'Cant del ceg' i 'El buscador de tresors' han estat les tres peces escollides per donar vida al muntatge. El director de l'obra, Hermann Bonínn ha explicat a Cugat.cat perquè ha escollit tres gèneres diferents.

Hermann Bonnín

Fer una trilogia era una manera de posar en escena tres gèneres diferents.





'Retorn a Andratx' ha servit per posar punt final als actes d'homenatge que la ciutat ha dedicat a la figura de Baltasar Porcel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.