L'Illegal Festival enceta dissabte les semifinals per escollir els grups que tocaran a les Barraques de Festa Major


  • Comparteix:

L'Illegal Festival tindrà lloc al restaurant Ratpenat

L'Illegal Festival tindrà lloc al restaurant Ratpenat

La segona edició de l'Illegal Festival arriba aquest dissabte per escollir els grups que tocaran a les Barraques de Festa Major. El festival, que tindrà lloc a la discoteca Ratpenat a les onze de la nit, comptarà amb l'actuació dels grups Citxileo, Konflicto Mental, Melascorto, S.yM i Crows and Butterflies, que competiran en la primera semifinal del concurs musical.

A diferència de l'edició anterior, enguany el festival es farà en dos dies. Els grups participants tocaran durant mitja hora al restaurant Ratpenat, que acollirà les dues semifinals. Un jurat format per membres de l'organització de l'Illegal Festival, Cugat.cat i el grup guanyador de l'edició anterior, Perverter's Original, juntament amb el vot del públic escollirà els dos millors grups de cada semifinal.

Un dels membres de l'organització de l'Illegal Festival, Manel Barnils, explica com s'escolliran els millors grups i ha fet una crida a l'assistència. Són declaracions a Cugat.cat.

Manel Barnils

Comptem amb el vot del públic, que és molt important. Com més gent vingui tindrem més possibilitats de fer més concerts.


L'organització de l'esdeveniment, que ha rebut més de 50 sol·licituds per participar al festival, s'ha mostrat molt satisfeta amb la participació d'enguany. La propera semifinal escollirà dos grups més per tocar a Barraques i tindrà lloc el dissabte 12 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.